top of page

PUB GAMES

Beleef de Magie van Pub Games bij YIP´s 2.0 in Samenwerking met Quiztijd!

Yip´s 2.0 nodigt je uit voor een avond met één van onze pub games, gepresenteerd in samenwerking met het getalenteerde team van Quiztijd! Bereid je voor op een mix van spanning, gezelligheid en competitie terwijl we moordspellen, pubquiz, hollandquiz en muziekbingo naar het hart van Hengelo brengen.

Ben jij op zoek naar de ultieme mix van spanning, gezelligheid en muzikale sensatie voor jouw evenement? Zoek niet verder! Ontdek de opwindende wereld van onze moordspellen, pubquizzen, Hollandquizzen, top 2000-quizzen en nog veel meer, allemaal verzorgd door QuizTijd bij Yip´s 2.0.

 

Moordspellen: Laat de detective in jezelf ontwaken met onze intrigerende moordspellen. Werk samen met je vrienden, familie of collega’s om het mysterie op te lossen en de dader te ontmaskeren. Een avond vol spanning en verrassingen gegarandeerd!

 

Pubquiz: Test je kennis in onze pubquizzen, waarbij vragen over diverse onderwerpen de revue passeren. Lachen, nadenken en competitie op het hoogste niveau. Welk team wordt de pubquizkampioen van de avond?

 

Hollandquiz: Ontdek alles over Nederland in onze Hollandquiz. Van historische feiten tot populaire cultuur, deze quiz brengt het beste van Nederland naar boven. Een perfecte manier om je kennis over ons prachtige land te testen!

Top 2000-quiz: Laat de muziekliefhebbers onder ons genieten van de Top 2000-quiz. Herleef de grootste hits en iconische nummers terwijl je je muzikale kennis naar een hoger niveau tilt.

 

Muziekbingo’s: Ga voor een muzikale twist met onze leuke muziekbingo’s. Luister naar de nummers, streep ze af op je bingokaart en win fantastische prijzen. Een gegarandeerd feest voor de oren!

 

Professionele Spelbegeleiding: Onze ervaren spelbegeleiders staan klaar om jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken. Vanaf het starttarief van slechts €295,- (tot 20 personen) kun je rekenen op enthousiaste begeleiding die de sfeer tot een hoogtepunt brengt. Elke extra persoon is slechts €12,-, inclusief spelbegeleiding.

 

Voor meer info of reserveringen:

info@yips.nl

bottom of page