top of page

Escape room (under construction)

Op dit moment is onze escape room under construction en nog niet te boeken.

Yip’s 2.0 heeft de meest uitdagende escape room van Overijssel in Hengelo. Samen met je vrienden, familie of collega’s word je fysiek opgesloten in de escape room. Onze escape room heeft een origineel eigen verhaal. De ruimte is zo realistisch ingericht dat je de wereld om je heen even vergeet. Samen met jouw team ga je de strijd aan en vecht je tegen de tikkende klok.

 

Zodra jullie de escape room binnen stappen begint direct het avontuur. Laat je meenemen in de spanning, radeloosheid en adrenaline. Het oplossen van raadsels, puzzels en geheimen leidt jullie naar de uitgang.

 

Cleopatra’s elixer of eternal life

 

Samen met je team ga je terug in de tijd van farao’s en piramides. Jullie komen terecht in een graftombe. Ooit werd beweerd dat Cleopatra the elixer of eternal life heeft gevonden. Echter, dit werd nooit bewezen. Nu zijn er geheime hierogliefen gevonden en ontcijferd. Hierin staat dat Cleopatra het elixer of eternal life in haar bezit had en dit in haar graftombe heeft verstopt. Maar de twijfel heerst, want ligt Cleopatra zelf ook in de graftombe? Ontrafel het geheim van Cleopatra. Alleen door teamwork, outside the box denken en goede communicatie kunnen jullie ontsnappen uit de graftombe. Haast je! Jullie hebben slechts een uur de tijd. Lukt het niet om binnen een uur te ontsnappen uit de escape room? Dan zitten jullie opgesloten!

 

Ontsnap uit de escape room, geniet van een diner en ga de strijd aan op de bowlingbaan. Vraag ons naar de combinatie mogelijkheden.

bottom of page