top of page

Escape room !GEOPEND!

De escape room is geopend, bel voor een aanvraag 074-2428291.

Yip’s 2.0 heeft de meest uitdagende escape room van Overijssel in Hengelo. Samen met je vrienden, familie of collega’s word je fysiek opgesloten in de escape room. Onze escape room heeft een origineel eigen verhaal. De ruimte is zo realistisch ingericht dat je de wereld om je heen even vergeet. Samen met jouw team ga je de strijd aan en vecht je tegen de tikkende klok.

 

Zodra jullie de escape room binnen stappen begint direct het avontuur. Laat je meenemen in de spanning, radeloosheid en adrenaline. Het oplossen van raadsels, puzzels en geheimen leidt jullie naar de uitgang.

 

Cleopatra’s elixer of eternal life

 

Samen met je team ga je terug in de tijd van farao’s en piramides. Jullie komen terecht in een graftombe. Ooit werd beweerd dat Cleopatra the elixer of eternal life heeft gevonden. Echter, dit werd nooit bewezen. Nu zijn er geheime hierogliefen gevonden en ontcijferd. Hierin staat dat Cleopatra het elixer of eternal life in haar bezit had en dit in haar graftombe heeft verstopt. Maar de twijfel heerst, want ligt Cleopatra zelf ook in de graftombe? Ontrafel het geheim van Cleopatra. Alleen door teamwork, outside the box denken en goede communicatie kunnen jullie ontsnappen uit de graftombe. Haast je! Jullie hebben slechts een uur de tijd. Lukt het niet om binnen een uur te ontsnappen uit de escape room? Dan zitten jullie opgesloten!

 

Ontsnap uit de escape room, geniet van een diner en ga de strijd aan op de bowlingbaan. Vraag ons naar de combinatie mogelijkheden.

De escape room is te spelen met 2-6 personen. Het meest ideaal is met 4 personen. Voor gevorderden te spelen met 2 personen. De escape room is geschikt om met gezinnen te spelen, kinderen voor de leeftijd vanaf circa 10 jaar. In elk team zijn minimaal 2 personen van 18+ vereist.

De escape room wordt bereikt door middel van een trap en is hierdoor helaas niet geschikt voor minder validen. 

Als u beschikt over een "hartkastje/pacemaker" maar u wilt wel graag onze escape room beleven, neem dan even contact met ons op. 

De escape room beschikt over verwarming en airco.

De escape room duurt één uur en kost € 110,-.

bottom of page