top of page

FEESTJE?

Wilt u een feestje vieren dan is Yip's 2.0 hiervoor een uitstekende locatie.

Zo kunt u het voorcafé afhuren met ons professionele karaoke systeem, die afgesloten kan worden van de zaal, zodat er een gezellige ruimte ontstaat met eigen bar en toiletten. Ideaal voor een verjaardag of jubileum.

Op het podium is er de mogelijkheid om met een groep van circa 20 personen iets meer besloten en gezellig te zitten met familie en/of vrienden onder het genot van bijvoorbeeld koffie met gebak. Ook een van onze buffetten kan hier geserveerd worden.

In de zaal is er de mogelijkheid om met een grotere groep personen te genieten van een van onze buffetten eventueel uit te breiden met een door uzelf bedachte activiteit of gebruik te maken van onze faciliteiten zoals bowlen, darten, poolen, airhockey, boksbal, flipperkast, escape-box etc. etc.

Onze bowling met arcade is ook af te huren voor uw (familie)feest en erg geschikt voor een gezelschap met kinderen. Ook deze ruimte kan afgesloten worden van de zaal en het café en is dan voorzien van bar en toiletten. In combinatie met de zaal of onze gezellige buitentent kan er dan bijvoorbeeld genoten worden van een van onze heerlijke bbq arrangementen of een buffet.

Zoekt u een locatie voor een vrijgezellenfeest dan kunt u bij yip's 2.0 alle kanten op. Er is ruimte om bijvoorbeeld een programma met spellen, een presentatie op de beamer, of gezellig met uw groep te genieten van een van onze drankarrangementen met bites.

Uw bedrijfsuitje bij Yip's 2.0 wordt gegarandeerd een succes. Laat uw wensen weten en stel een programma samen uit ons activiteiten aanbod in combinatie met een van onze buffetten. 

Een locatie nodig voor een vergadering? Ook dat kunnen we voor u regelen. U kunt de gewenste vergaderopstelling aan ons doorgeven. Er is de mogelijkheid om gebruik te maken van onze beamer. De koffie en thee staat voor u klaar en wilt u gebruik maken van een lunch dan is dat te bespreken.

Heeft u bijzondere wensen en/of ideeën, we denken graag met u mee om samen met u uw feestje tot een succes te maken. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op.

bottom of page